Arrangementer


DSKE ÅRSMØDE 2020 ER AFLYST!

I lyset af den aktuelle COVID-19 situation aflyser vi desværre DSKE Årsmøde 2020, som skulle have været afholdt d. 15. maj. Alle tilmeldte vil blive kontaktet direkte mhp. tilbagebetaling af deltagergebyr.
Vi arbejder på en alternativ/virtuel løsning for afholdelse af selskabets årlige generalforsamling, og I vil høre mere, når detaljerne for denne er på plads.

Eventuelle henvendelser vedr. årsmøde bedes rettet til: dske2020@gmail.comTemadag om 'Ernæring i sygeplejepraksis' er udsat

Som følge af Coronavirus har nogle regioner indført restriktioner for sundhedspersonale i forhold til deltagelse i større arrangementer både internationale og nationale. Planlægningsgruppen har allerede modtaget flere afbud som følge heraf og har derfor besluttet at udsætte temadagen til afholdelse d. 10 september 2020.

Temadagen vil blive afholdt i Jylland, men da ny lokalitet skal findes, kan vi endnu ikke oplyse denne. Så snart det er muligt, vil dette blive annonceret.

Alle som har tilmeldt sig får en direkte mail fra planlægningsgruppen med praktiske informationer om refusion af indbetalt deltagergebyr.Dato

Arrangement

Sted

2020

AFLYST

DSKE Årsmøde 2020

FØLGER

DSKE Ordinær Generalforsamling 2020

Kun for DSKE-medlemmer

10. September

Temadag om 'Ernæring i sygeplejepraksis'

Nærmere information følger

Følger

 Materiale fra tidligere DSKE-arrangementer kan findes her.


Ved visse DSKE-arrangementer er det muligt for firmaer at købe stande og udstille. Er dit firma interesseret i at købe en stand ved et givent arrangement, så kontakt os på dske@dske.dk i god tid før arrangementet.


Udstillere har ingen indflydelse på det faglige program.

Copyright © All Rights Reserved